Skip to main content

Posts

Featured

Yana's Uni life!

Hello! Assalamualaikum dan selamat petang! Okay esuk final paper Mass Media lepas tu boleh hooray-hooray berzimba! Tak sabarnya nak balik Johor! Rindu mama, ayah, kakak adik dan juga adik-adik bulu saya tu!  Lama gila tak update blog ni! Bersarang lebah dah, haha. Aku busy. Busy sangat ke? Takdalah busy mana tapi tu lah ada je benda nak dibuat, sampai aku malas nak menaip dah. Haha! Aku busy dengan class, dengan assignment, busy membetulkan life aku thats why aku malas nak update blog. Lagipun hidup aku ni membosankan, apa je aku nak bebel dalam blog ni? Kau orang pun nanti bukannya berminat nak baca. haha, sometimes aku macam tak sangka sangat aku dah masuk universiti, kehidupan aku completely berubah, dari potato ke sekarang dah cantik sikit la (alamak korang ni bagilah chance!) haha! maksud aku, aku cam tak sangka aku dah masuk alam universiti. dulu zaman sekolah macam tak sabar-sabar nak masuk, nak alami sendiri apa itu kehidupan universiti. yela dulu zaman sekolah aku gatal kema…

Latest posts

Menifestasi Core